جمعه 31 فروردین 1403
اخبار مرکز
1400/9/6 شنبهشروع ثبت نام با سوایق تحصیلی در مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور برای نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400

.

به گزارش روابط عمومی، دکتر محمد رضا جلالی رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان با اشاره به آغاز ثبت نام ‌بدون آزمون در مقطع کارشناسی اظهار داشت: متقاضیان ثبت نام و انتخاب رشته بدون آزمون (بر اساس سوابق تحصیلی) در مقطع کارشناسی، ورودی بهمن ماه سال ۱۴۰۰ می توانند به ‌صورت اینترنتی از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به‌ نشانی: www.sanjesh.org از تاریخ یکشنبه ۱۴ آذر ماه سال جاری نسبت به ثبت‌ نام خود اقدام نمایند.
دکتر جلالی افزود: بر اساس اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور، دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش متقاضیان، همزمان با شروع ثبت نام از طریق سایت مذکور قابل مشاهده و در دسترس می باشد.
رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان ابراز داشت:
متقاضیان عزیز جهت دریافت اطلاعات بیشتر میتوانند به پورتال دانشگاه پیام نور استان اصفهان به نشانی: www.isfahan.pnu.ac.ir  مراجعه نمایند.
 وی خاطر نشان کرد: از مزایای تحصیل در دانشگاه پیام نور می توان به: اعطای انواع وام های شهریه و تسهیلات بانکی، باز پرداخت شهریه به صورت اقساطی، تنوع در عناوین رشته ها، دارا بودن پایین ترین مبلغ شهریه در بین دانشگاه های دولتی و شهریه بگیر، امکان مهمان و انتقال به شهر مورد نظر دانشجو، بیشترین آمار قبولی در آزمون های استخدامی و تحصیلات تکمیلی، امکان تحصیل ایمن برای شاغلین و بانوان خانه دار، تحصیل همزمان در دو رشته، امکان تغییر رشته، آموزش حضوری، نیمه حضوری و الکترونیکی، انتخاب محل دلخواه برای آزمون های پایان ترم حضوری، اخذ مرخصی تحصیلی برای مشمولین در اولین نیمسال تحصیلی در این دانشگاه اشاره نمود.

فايل هاي مربوطه :
ثبت نام کارشناسي بدون آزمون 1400.jpg8.478 KB